NetQin Android Booster

NetQin Android Booster 2.0.00.20

Uitgebreide bestands-, proces-, energie- en geheugenbeheerder voor Android telefoons

VOOR

 • Eigen widget op startscherm
 • Snelle optimalisatie
 • Prima informatie over problemen
 • Efficiënte energiemeter
 • Zeer compleet pakket

TEGEN

 • Nergens te bekennen

Essentieel
10

NetQin Android Booster (ook wel Mobile Guard genoemd) beheert diverse processen op je Android toestel. De applicatie offreert een regenboog aan optimalisatie-instrumenten, waaronder een softwaremanager, netwerkmanager, takenbeheerder en meter voor energieverbruik. De gratis software controleert hoe je alle bronnen van je telefoon benut en corrigeert uitglijders van Google's systeem.

Android is een fijn OS (besturingssysteem) maar de boel vertraagt aanzienlijk snel. Dit komt doordat veel processen naast elkaar openstaan, iets dat onvermijdelijk is op zo'n open systeem. Processen sluit je gemakkelijk met programma's als Advanced Task Killer maar de trukendoos die NetQin Android Booster opentrekt is ongeëvenaard. De procesmanager is prima, de netwerkmanager is uitgebreid (veel info over je internetverbruik) en de energiemeter blijkt verhipte handig (deze toont welke hard- en software je batterij leegtrekt).

Waar NetQin Android Booster in uitblinkt is informatievoorziening. Bij de energiemeter toont Android Booster zowel veeleisende hard- als software en geeft het heldere tips om batterijkracht te besparen. Ook de softwaremanager is handig: vanuit de manager verwijder je snel applicaties. De meeste gereedschappen zitten onder het menu 'Utilities' maar NetQin Android Booster heeft meer in huis. Onder het kopje 'Overview' vind je het geheugenoverzicht, dataverbruik en een knop voor snelle optimalisatie.

NetQin Android Booster doet wat het belooft: het verfrist je telefoon en verzorgt het toestel tot in de puntjes. De software regelt al je processen en optimaliseert met een druk op de knop je hele systeem. De uitstekende informatievoorziening en feilloos procesbeheer maken NetQin Android Booster tot onze favoriete allround beheerder voor Android telefoons.

Meeste downloads Meetinstrumenten voor android

Meer
NetQin Android Booster

Download

NetQin Android Booster 2.0.00.20

Beoordelingen about NetQin Android Booster

 • door Anonymous

  software verwijderen? eh......
  Ik heb dit programm geinstalleerd om software te verwijderen. Deze optie heb ik e...   Meer